Scroll naar boven
Wijkwijzer
Vind uw wijkteam Noodnummer bij crisis Veelgestelde vragen

Vragen over ...

Bekijk hier alle thema's

Wijkwijzer inlooppunten

Locaties en openingstijden

Wijkwijzer

Heeft u een vraag of zoekt u een activiteit of ondersteuning in uw wijk? Bijvoorbeeld omdat u graag andere mensen wilt ontmoeten? Of omdat u hulp nodig heeft bij het boodschappen doen of het bijhouden van uw administratie? Of heeft u een idee voor uw wijk of over hoe u zelf een steentje kan bijdragen? In Enschede zijn er meer dan 500 vrij toegankelijke activiteiten en voorzieningen die u daarbij kunnen helpen. Wat uw vraag ook is, de Wijkwijzer helpt u bij het vinden van een passend antwoord.

Ga naar de digitale Wijkwijzer

Opmerkingen kunt u kwijt via het contactformulier op de website van de Wijkwijzer. Nieuwe organisaties kunnen zich via de website van de Wijkwijzer aanmelden. Op de genoemde website vindt u onderaan een button 'Organisatie toevoegen'. 

Wijkwijzer inlooppunten

Naast de digitale Wijkwijzer, kunt u ook terecht bij één van de Wijkwijzer inlooppunten in uw wijk. Bekijk de locaties en openingstijden.

Zoekt u ondersteuning in uw wijk?

Heeft u een vraag of zoekt u ondersteuning in uw wijk? Er zijn veel activiteiten en voorzieningen In Enschede die u kunnen helpen. Deze kunt u vinden in de digitale Wijkwijzer. Ook kunt u uw vraag stellen bij het Wijkwijzer inlooppunt in uw buurt.

Contact

Wijkteams Enschede

Tel: 053 - 481 79 00
E-mail: info@wijkteamsenschede.nl

  • maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 16.00 uur.

  • Voor noodgevallen is Wijkteams Enschede ook telefonisch bereikbaar van 16.00 - 17.00 uur.
    Buiten kantooruren en in geval van crisis: 0800-2000 (via Veilig Thuis Twente)