Scroll naar boven

Stel uw vraag online

Zit u met een probleem en zoekt u ondersteuning? U kunt uw vraag ook online aan ons stellen via www.onlinehulpenschede.nl.

Op www.onlinehulpenschede.nl kunt u per onderwerp kijken welke mogelijkheden er zijn voor ondersteuning. Soms bent u al geholpen met de informatie die op de website staat, soms zijn er activiteiten, trainingen of andere organisaties die u verder kunnen helpen. U kunt uw vraag ook online stellen aan een wijkteammedewerker via www.onlinehulpenschede.nl. Binnen twee werkdagen ontvangt u een antwoord. 

Jouw Omgeving

U heeft zelf de regie: u kiest zelf de vorm en de duur van de hulpverlening en wanneer u inlogt. U bepaalt ook met welke personen u informatie uit uw dossier deelt. U kunt bijvoorbeeld een partner, buurman, kennis of begeleider toevoegen aan bepaalde onderdelen in het dossier.   
In een beveiligde omgeving kunt u een persoonlijk account aanmaken. Met uw persoonlijke toegangscode hebt u direct toegang tot uw dossier en werkplan, op een plek en tijd die u uitkomt. Met een vaste medewerker uit team Online hulp werkt u aan uw 
door middel van zelfhulpmodules, hulpmiddelen en tips en feedback van een wijkteammedewerker.
Klik hier om u aan te melden voor hulp in Jouw Omgeving.

Zoekt u ondersteuning in uw wijk?

Heeft u een vraag of zoekt u ondersteuning in uw wijk? Er zijn veel activiteiten en voorzieningen In Enschede die u kunnen helpen. Deze kunt u vinden in de digitale Wijkwijzer. Ook kunt u uw vraag stellen bij het Wijkwijzer inlooppunt in uw buurt.

Contact

Wijkteams Enschede

Tel: 053 - 481 79 00
E-mail: info@wijkteamsenschede.nl

  • maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 16.00 uur.

  • Voor noodgevallen is Wijkteams Enschede ook telefonisch bereikbaar van 16.00 - 17.00 uur.
    Buiten kantooruren en in geval van crisis: 0800-2000 (via Veilig Thuis Twente)