Scroll naar boven
Help ondersteuning te verbeteren
Veelgestelde vragen Stel (anoniem) uw vraag online Noodnummer bij crisis Vind uw wijkteam

Vragen over ...

Bekijk hier alle thema's

Help ondersteuning te verbeteren

In Enschede zijn veel mogelijkheden die een uitkomst bieden als u (tijdelijk) ondersteuning nodig heeft om zelfstandig te kunnen leven, wonen en werken. Dat levert mooie dingen op. Tegelijk zijn er ook verbeteringen mogelijk en nodig. U kunt daarbij helpen door uw ervaring anoniem te delen in het digitale Vertelpunt Inwoners vertellen.

Het delen van ervaringen via het digitale Vertelpunt is anoniem. We vragen geen namen of gegevens die zijn te herleiden tot een persoon. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Wijkteam- en/of gemeentemedewerkers kunnen niet achterhalen wie wat heeft ingevuld. 

Wat doen we met deze ervaringen?

De gedeelde ervaringen geven inzicht op welke punten de ondersteuning goed gaat en welke verbeteringen nodig zijn. Een aantal keren per jaar houden we een bijeenkomst voor wijkteammedewerkers en inwoners. Daarin gaan zij samen aan de slag met de verzamelde anonieme ervaringen om een gedeeld inzicht te krijgen. Ook ontwikkelen zij samen voorstellen om de ondersteuning in Enschede nog beter te maken.

Zoekt u ondersteuning in uw wijk?

Heeft u een vraag of zoekt u ondersteuning in uw wijk? Er zijn veel activiteiten en voorzieningen In Enschede die u kunnen helpen. Deze kunt u vinden in de digitale Wijkwijzer. Ook kunt u uw vraag stellen bij het Wijkwijzer inlooppunt in uw buurt.

Contact

Wijkteams Enschede

Tel: 053 - 481 79 00
E-mail: info@wijkteamsenschede.nl

  • maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 16.00 uur.

  • Voor noodgevallen is Wijkteams Enschede ook telefonisch bereikbaar van 16.00 - 17.00 uur.
    Buiten kantooruren en in geval van crisis: 0800-2000 (via Veilig Thuis Twente)