Scroll naar boven

Werkproblemen 

Werk is belangrijk in het leven. Door werk kunt u zich verder ontwikkelen en doet u contacten op. Als het niet goed gaat op het werk, zorgt dit vaak voor frustratie en spanning. De wijkteams van Enschede helpen en ondersteunen u met diverse werkproblemen.


Veel voorkomende werkproblemen

Herkent u werkproblemen zoals:

  • hoge werkdruk
  • ruzie of pesterijen
  • stress
  • veel kritiek van uw baas

Het kan prettig zijn om daar met iemand in Enschede over te praten die u tips of adviezen kan geven hoe u hier mee kan omgaan.

Moedeloos

Wanneer u werk zoekt en het maar niet wil lukken, kunt u daar moedeloos van worden. Ligt het aan uw leeftijd, uw ervaring of aan iets anders? Wat zijn uw sterke en zwakke kanten en hoe kan u daarmee aan de slag gaan? Praten over uw situatie kan u nieuwe moed geven om een leuke nieuwe baan te vinden. Voor problemen met werk, werkloosheid of stressproblemen kunt u terecht bij de wijkteams.

Hulp bij werkproblemen in Enschede

Een medewerker van het wijkteam kan u advies geven over hoe u het beste kan omgaan met stress op uw werk. We helpen u om de werkproblemen bespreekbaar te maken. Ook wijzen we u de weg naar instanties die u kunnen helpen bij het vinden van werk.

Bel of e-mail ons voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Zoekt u ondersteuning in uw wijk?

Heeft u een vraag of zoekt u ondersteuning in uw wijk? Er zijn veel activiteiten en voorzieningen In Enschede die u kunnen helpen. Deze kunt u vinden in de digitale Wijkwijzer. Ook kunt u uw vraag stellen bij het Wijkwijzer inlooppunt in uw buurt.

Contact

Wijkteams Enschede

Tel: 053 - 481 79 00
E-mail: info@wijkteamsenschede.nl

  • maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 17.00 uur
  • Crisislijn: 0800 - 2000 (buiten kantooruren)