Scroll naar boven

Werkproblemen 

Werk is belangrijk in het leven. Door werk kunt u zich verder ontwikkelen en doet u contacten op. Als het niet goed gaat op het werk, zorgt dit vaak voor frustratie en spanning. De wijkteams van Enschede helpen en ondersteunen u met diverse werkproblemen.


Veel voorkomende werkproblemen

Herkent u werkproblemen zoals:

  • hoge werkdruk
  • ruzie of pesterijen
  • stress
  • veel kritiek van uw baas

Het kan prettig zijn om daar met iemand in Enschede over te praten die u tips of adviezen kan geven hoe u hier mee kan omgaan.

Moedeloos

Wanneer u werk zoekt en het maar niet wil lukken, kunt u daar moedeloos van worden. Ligt het aan uw leeftijd, uw ervaring of aan iets anders? Wat zijn uw sterke en zwakke kanten en hoe kan u daarmee aan de slag gaan? Praten over uw situatie kan u nieuwe moed geven om een leuke nieuwe baan te vinden. 

Hulp bij werkproblemen in Enschede

Voor problemen met werk, werkloosheid of stressproblemen kunt u terecht bij de wijkteams. Er zijn in Enschede verschillende voorzieningen en activiteiten die u verder kunnen helpen. Kijk hiervoor eens in de digitale Wijkwijzer:

[zoekbalk]

Komt u er niet uit?

Heeft u in de Wijkwijzer niet gevonden wat u nodig heeft? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Zoekt u ondersteuning in uw wijk?

Heeft u een vraag of zoekt u ondersteuning in uw wijk? Er zijn veel activiteiten en voorzieningen In Enschede die u kunnen helpen. Deze kunt u vinden in de digitale Wijkwijzer. Ook kunt u uw vraag stellen bij het Wijkwijzer inlooppunt in uw buurt.

Contact

Wijkteams Enschede

Tel: 053 - 481 79 00
E-mail: info@wijkteamsenschede.nl

  • maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 16.00 uur.

  • Voor noodgevallen is Wijkteams Enschede ook telefonisch bereikbaar van 16.00 - 17.00 uur.
    Buiten kantooruren en in geval van crisis: 0800-2000 (via Veilig Thuis Twente)