Scroll naar boven

Onzekerheid

Het is heel gewoon om u af en toe onzeker te voelen. Niemand is honderd procent zeker van zichzelf. Vervelend wordt het als u zo onzeker bent, dat u er dagelijks last van hebt.


Twijfels

U twijfelt over bepaalde keuzes, of over wat u wel en niet kunt. U twijfelt over uzelf: over wie u bent, wie u wilt zijn en wat u graag wilt doen. Gedachten zijn vaak negatief in plaats van positief. U bent onzeker over wat anderen van u vinden en bang om niet aardig gevonden te worden. U vindt het moeilijk om voor uzelf op te komen waardoor u in situaties terecht komt waarin u zich niet liever bevindt.

Onzekerheid Enschede, wat doen wij?

Onzekerheid komt bij inwoners van Enschede vaker voor, het kan vanzelf minder worden maar het kan ook erger worden. Het vervelende is dat onzeker zijn bevestigd wordt door uzelf of uw omgeving. Als u bijvoorbeeld bang bent om te gaan blozen of stotteren, is de kans groot dat dit inderdaad gebeurt. En als u altijd maar ‘ja’ zegt, dan zullen anderen juist veel van u vragen. Vaak gaan mensen die last hebben van onzekerheid situaties uit de weg. Onzekerheid leidt ertoe dat mensen anders leven dan ze zouden willen. Er zijn in Enschede verschillende voorzieningen en activiteiten die u verder kunnen helpen. Kijk hiervoor eens in de digitale Wijkwijzer:

[zoekbalk]

Komt u er niet uit?

Heeft u in de Wijkwijzer niet gevonden wat u nodig heeft? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Zoekt u ondersteuning in uw wijk?

Heeft u een vraag of zoekt u ondersteuning in uw wijk? Er zijn veel activiteiten en voorzieningen In Enschede die u kunnen helpen. Deze kunt u vinden in de digitale Wijkwijzer. Ook kunt u uw vraag stellen bij het Wijkwijzer inlooppunt in uw buurt.

Contact

Wijkteams Enschede

Tel: 053 - 481 79 00
E-mail: info@wijkteamsenschede.nl

  • maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 16.00 uur.

  • Voor noodgevallen is Wijkteams Enschede ook telefonisch bereikbaar van 16.00 - 17.00 uur.
    Buiten kantooruren en in geval van crisis: 0800-2000 (via Veilig Thuis Twente)