Scroll naar boven

Relatieproblemen in Enschede

Is de relatie met uw partner niet wat u ervan verwacht? Is er sprake van ruzie, spanningen, onbegrip of juist sleur en te weinig uitdaging? De realiteit leert dat mensen heel verschillend zijn en dat communiceren niet altijd even gemakkelijk is. Onbegrip en onvermogen, het elkaar duidelijk te maken wat u bedoelt, leggen een grote druk op een relatie. Je kunt het gevoel krijgen dat de problemen steeds groter worden.


Verschillen

De verschillen waar u in een relatie tegenaan loopt, kunnen tot problemen leiden. U hebt bijvoorbeeld andere verwachtingen over de relatie, over de opvoeding of over seks. Ook gebeurtenissen die u meemaakt vragen om aanpassing en verandering.

Relatieproblemen Enschede

Als u steeds minder met elkaar praat terwijl onderlinge verwijten toenemen en de afstand tussen jullie beiden groter wordt, dan is er sprake van een relatieprobleem. Als blijkt dat hierover praten met uw partner, uw vrienden of uw familie niet meer helpt, dan kan het een goed idee zijn hulp van buitenaf in te schakelen. Er zijn in Enschede diverse (vrij toegankelijke) voorzieningen die u verder kunnen helpen. Kijk hiervoor eens in de digitale Wijkwijzer:

[zoekbalk]

Komt u er niet uit?

Heeft u in de Wijkwijzer niet gevonden wat u nodig heeft? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Zoekt u ondersteuning in uw wijk?

Heeft u een vraag of zoekt u ondersteuning in uw wijk? Er zijn veel activiteiten en voorzieningen In Enschede die u kunnen helpen. Deze kunt u vinden in de digitale Wijkwijzer. Ook kunt u uw vraag stellen bij het Wijkwijzer inlooppunt in uw buurt.

Contact

Wijkteams Enschede

Tel: 053 - 481 79 00
E-mail: info@wijkteamsenschede.nl

  • maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 16.00 uur.

  • Voor noodgevallen is Wijkteams Enschede ook telefonisch bereikbaar van 16.00 - 17.00 uur.
    Buiten kantooruren en in geval van crisis: 0800-2000 (via Veilig Thuis Twente)