Scroll naar boven

Problemen thuis in Enschede

Als je met anderen in een huis woont, heb je soms ruzie met elkaar. Dat kan over allerlei onderwerpen gaan. Soms kan je even niet met je broer of zus overweg, of ben je het niet eens met je ouders over de regels thuis. Vaak worden deze ruzies of discussies uitgesproken en lossen zich vanzelf op. Dat lukt alleen niet altijd. 


Onbegrip en ruzie

Heb je het gevoel dat je niet begrepen wordt, dat er niet naar je geluisterd wordt en heb je het gevoel dat de problemen thuis niet ophouden, wat je ook probeert? Er zijn in Enschede verschillende voorzieningen en activiteiten die je verder kunnen helpen. Kijk hiervoor eens in de digitale Wijkwijzer:

[zoekbalk]

Kom je er niet uit?

Heb je in de Wijkwijzer niet gevonden wat je nodig hebt? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Zoekt u ondersteuning in uw wijk?

Heeft u een vraag of zoekt u ondersteuning in uw wijk? Er zijn veel activiteiten en voorzieningen In Enschede die u kunnen helpen. Deze kunt u vinden in de digitale Wijkwijzer. Ook kunt u uw vraag stellen bij het Wijkwijzer inlooppunt in uw buurt.

Contact

Wijkteams Enschede

Tel: 053 - 481 79 00
E-mail: info@wijkteamsenschede.nl

  • maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 17.00 uur
  • Crisislijn: 0800 - 2000 (buiten kantooruren)