Scroll naar boven

Meedoen

Iedereen doet mee! Ook wij vinden dat belangrijk. Van jong tot oud, met of zonder beperking. Het kan zijn dat u moeite heeft met meedoen aan activiteiten of het onderhouden van sociale contacten, bijvoorbeeld door ziekte of een beperking. Of u heeft moeite met uw dagelijkse routine en daginvulling. Elke situatie is anders. Niet iedereen met dezelfde problemen heeft dezelfde ondersteuning nodig. Het wijkteam denkt graag met u mee. Samen met u bekijkt de medewerker van het wijkteam wat u zelf kunt. Of misschien kunt u zelf hulp regelen. Bijvoorbeeld van familie, buren of kennissen. Het kan ook zijn dat u gespecialiseerde, professionele hulp nodig heeft. Dan schakelt het wijkteam in overleg met u de juiste organisatie(s) in.

Op deze pagina vindt u meer informatie over onderwerpen als ondersteuning bij het huishouden, wonen, vervoer, daginvulling en structuur thuis.

Zoekt u ondersteuning in uw wijk?

Heeft u een vraag of zoekt u ondersteuning in uw wijk? Er zijn veel activiteiten en voorzieningen In Enschede die u kunnen helpen. Deze kunt u vinden in de digitale Wijkwijzer. Ook kunt u uw vraag stellen bij het Wijkwijzer inlooppunt in uw buurt.

Contact

Wijkteams Enschede

Tel: 053 - 481 79 00
E-mail: info@wijkteamsenschede.nl

  • maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 17.00 uur
  • Crisislijn: 0800 - 2000 (buiten kantooruren)