Scroll naar boven

Problemen thuis in Enschede

Als je met anderen in een huis woont, heb je soms ruzie met elkaar. Dat kan over allerlei onderwerpen gaan. Soms kan je even niet met je broer of zus overweg, of ben je het niet eens met je ouders over de regels thuis. Vaak worden deze ruzies of discussies uitgesproken en lossen zich vanzelf op. Dat lukt alleen niet altijd. 

Onbegrip en ruzie

Heb je het gevoel dat je niet begrepen wordt, dat er niet naar je geluisterd wordt en heb je het gevoel dat de problemen thuis niet ophouden, wat je ook probeert? Dan kun je terecht bij de wijkteams van Enschede.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Een medewerker van het wijkteam luistert naar je verhaal en denkt mee over een oplossing. Soms kunnen de problemen al opgelost zijn in een paar gesprekken. Ook wanneer je alleen een paar vragen hebt kun je bij ons terecht. Lijkt het probleem heel moeilijk op te lossen? Juist dan is het zinvol hulp te zoeken, je staat er dan immers niet meer alleen voor. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies voor het oplossen van jouw problemen thuis in Enschede.

Zoekt u ondersteuning in uw wijk?

Heeft u een vraag of zoekt u ondersteuning in uw wijk? Er zijn veel activiteiten en voorzieningen In Enschede die u kunnen helpen. Deze kunt u vinden in de digitale Wijkwijzer. Ook kunt u uw vraag stellen bij het Wijkwijzer inlooppunt in uw buurt.

Contact

Wijkteams Enschede

Tel: 053 - 481 79 00
E-mail: info@wijkteamsenschede.nl

  • maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 16.00 uur.

  • Voor noodgevallen is Wijkteams Enschede ook telefonisch bereikbaar van 16.00 - 17.00 uur.
    Buiten kantooruren en in geval van crisis: 0800-2000 (via Veilig Thuis Twente)