Scroll naar boven

Daginvulling

Wanneer u moeite heeft om sociale contacten aan te gaan, of te onderhouden, of u wilt (meer) activiteiten ondernemen, dan kan een consulent van het wijkteam met u meedenken over een oplossing.


Als eerste wordt gekeken wat u zelf kunt of wat mensen uit uw sociale omgeving kunnen betekenen voor u. Er zijn mogelijk activiteiten in uw wijk georganiseerd waar u zo naar toe kunt gaan. Bijvoorbeeld activiteiten in een buurthuis of een maaltijdvoorziening. Enschede kent veel meer van dat soort activiteiten en voorzieningen. Kijk eens in de digitale Wijkwijzer voor passende ondersteuning:

[zoekbalk]

Komt u er niet uit?

Neem contact met ons op voor meer informatie en advies of om een afspraak te maken.

Mantelzorger?

Wanneer u mantelzorger bent en de taken worden u erg zwaar, dan kunt u ook terecht bij het wijkteam. We kunnen met u meedenken over oplossingen. Soms is een dag ‘zonder te zorgen’ al voldoende.

Zoekt u ondersteuning in uw wijk?

Heeft u een vraag of zoekt u ondersteuning in uw wijk? Er zijn veel activiteiten en voorzieningen In Enschede die u kunnen helpen. Deze kunt u vinden in de digitale Wijkwijzer. Ook kunt u uw vraag stellen bij het Wijkwijzer inlooppunt in uw buurt.

Contact

Wijkteams Enschede

Tel: 053 - 481 79 00
E-mail: info@wijkteamsenschede.nl

  • maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 16.00 uur.

  • Voor noodgevallen is Wijkteams Enschede ook telefonisch bereikbaar van 16.00 - 17.00 uur.
    Buiten kantooruren en in geval van crisis: 0800-2000 (via Veilig Thuis Twente)