Scroll naar boven

Uitkomen met geld

Heeft u geen overzicht meer? Vindt u het moeilijk om rond te komen? Vallen uw uitgaven tegen? Zijn uw inkomsten en uitgaven niet duidelijk? Als u meer uitgeeft dan u ontvangt aan inkomsten kunnen er schulden ontstaan.Overzicht houden

Om goed met uw geld om te kunnen gaan, heeft u overzicht nodig. Uw inkomen is vaak elke maand hetzelfde, maar de uitgaven per maand kunnen verschillen. Daar kan het mis gaan. Uw wasmachine gaat bijvoorbeeld onverwacht kapot of u wordt geconfronteerd met een hoge energierekening. Er zijn in Enschede verschillende (vrij toegankelijke) organisaties en voorzieningen die u kunnen helpen inzicht te krijgen in uw financiële situatie. En tips kunnen geven over hoe u beter om kunt gaan met geld. Kijk eens in de de digitale Wijkwijzer voor deze voorzieningen en bijbehorende contactgegevens.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Komt u er niet uit en heeft u ondersteuning nodig? Er zijn in Enschede verschillende voorzieningen en activiteiten die u kunnen helpen het overzicht te houden op uw in- en uitgaven. Kijk hiervoor eens in de digitale Wijkwijzer:

[zoekbalk]

Komt u er niet uit?

Heeft u in de Wijkwijzer niet gevonden wat u nodig heeft? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Zoekt u ondersteuning in uw wijk?

Heeft u een vraag of zoekt u ondersteuning in uw wijk? Er zijn veel activiteiten en voorzieningen In Enschede die u kunnen helpen. Deze kunt u vinden in de digitale Wijkwijzer. Ook kunt u uw vraag stellen bij het Wijkwijzer inlooppunt in uw buurt.

Contact

Wijkteams Enschede

Tel: 053 - 481 79 00
E-mail: info@wijkteamsenschede.nl

  • maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 16.00 uur.

  • Voor noodgevallen is Wijkteams Enschede ook telefonisch bereikbaar van 16.00 - 17.00 uur.
    Buiten kantooruren en in geval van crisis: 0800-2000 (via Veilig Thuis Twente)