Scroll naar boven

Schulden


Heeft u schulden in Enschede en herkent u zich in onderstaande vragen?

  • Kunt u uw rekeningen niet meer betalen ?
  • Maakt u de post niet meer open?
  • Bent u het overzicht over uw inkomsten en uitgaven kwijt?
  • Durft u niet met anderen over uw schulden te praten?

Door verschillende omstandigheden zoals een scheiding, een eigen woning, studerende kinderen of bijvoorbeeld onverstandige aankopen kan het moeilijk zijn om rond te komen. Als u problemen hebt met uw financiën heeft dat veel invloed. U piekert daarover, u durft de post niet meer te openen of u reageert niet meer op brieven van schuldeisers.

Schaamte dankzij schulden

Veel mensen schamen zich voor geldproblemen. Dat is niet nodig, want iedereen heeft wel eens vragen over geld of moeite om rond te komen. Het is belangrijk om niet te lang door te lopen met uw vragen. Als u niets doet met uw schulden, worden ze alleen maar groter. Blijf niet tobben en onderneem actie.

Zoekt u hulp bij schulden in Enschede?

Er zijn in Enschede diverse voorzieningen en organisaties die u verder kunnen helpen en vrij toegankelijk zijn. Kijk eens in de digitale Wijkwijzer voor passende ondersteuning:

[zoekbalk]

Komt u er niet uit?

Heeft u in de Wijkwijzer niet gevonden wat u nodig heeft? Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Zoekt u ondersteuning in uw wijk?

Heeft u een vraag of zoekt u ondersteuning in uw wijk? Er zijn veel activiteiten en voorzieningen In Enschede die u kunnen helpen. Deze kunt u vinden in de digitale Wijkwijzer. Ook kunt u uw vraag stellen bij het Wijkwijzer inlooppunt in uw buurt.

Contact

Wijkteams Enschede

Tel: 053 - 481 79 00
E-mail: info@wijkteamsenschede.nl

  • maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 16.00 uur.

  • Voor noodgevallen is Wijkteams Enschede ook telefonisch bereikbaar van 16.00 - 17.00 uur.
    Buiten kantooruren en in geval van crisis: 0800-2000 (via Veilig Thuis Twente)