Scroll naar boven

Houd ik mijn eigen hulp?

De meeste zorgaanbieders blijven ook in 2018 ondersteuning leveren. Als uw hulp bij een van deze aanbieders werkt, verandert er niets voor u.

Als uw hulp werkt bij een zorgaanbieder die geen nieuw contract heeft gekregen, moet u overstappen naar een andere gecontracteerde zorgaanbieder. U bepaalt zelf voor welke gecontracteerde zorgaanbieder u kiest.
Wij mogen ons niet bemoeien met de arbeidsrelatie tussen uw hulp en haar werkgever (de zorgaanbieder). Als uw hulp er zelf voor kiest om bij een andere gecontracteerde zorgaanbieder te gaan werken, dan mag u met haar mee. Vraag dan aan uw hulp waar zij vanaf 1 januari gaat werken. De naam van deze zorgaanbieder geeft u aan in het wijzigingsformulier dat u ontvangt bij de brief met uitleg over hoe u kunt overstappen en dat stuurt u naar ons terug.

Zoekt u ondersteuning in uw wijk?

Heeft u een vraag of zoekt u ondersteuning in uw wijk? Er zijn veel activiteiten en voorzieningen In Enschede die u kunnen helpen. Deze kunt u vinden in de digitale Wijkwijzer. Ook kunt u uw vraag stellen bij het Wijkwijzer inlooppunt in uw buurt.

Contact

Wijkteams Enschede

Tel: 053 - 481 79 00
E-mail: info@wijkteamsenschede.nl

  • maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 16.00 uur.

  • Voor noodgevallen is Wijkteams Enschede ook telefonisch bereikbaar van 16.00 - 17.00 uur.
    Buiten kantooruren en in geval van crisis: 0800-2000 (via Veilig Thuis Twente)