Scroll naar boven

Voor vrouwen

Deze cursus is bedoeld voor vrouwen vanaf 20 jaar die niet goed 'nee' kunnen zeggen, conflicten  uit de weg gaan, snel onzeker zijn en hiermee aan de slag willen in een training.

Doel en onderwerpen

Het doel van de cursus is dat u beter leert opkomen voor uzelf. We behandelen onderwerpen als ‘nee’ zeggen, grenzen aangeven, vertellen wat u vindt en voelt en het omgaan met kritiek en complimenten.

Duur en plaats

De cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten van 2,5 uur en een follow-up bijeenkomst. De bijeenkomsten vinden plaats aan de Laarressingel 61 te Enschede.

Groepsgrootte en begeleiders

De cursusgroep bestaat uit minimaal 7 en maximaal 10 deelnemers. De groep wordt begeleid door twee (vrouwelijke) wijkcoaches van Wijkteams Enschede.

Kosten en aanmelden

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar >trainingen@wijkteamsenschede.nl of door te bellen naar 053-4817900.

Zoekt u ondersteuning in uw wijk?

Heeft u een vraag of zoekt u ondersteuning in uw wijk? Er zijn veel activiteiten en voorzieningen In Enschede die u kunnen helpen. Deze kunt u vinden in de digitale Wijkwijzer. Ook kunt u uw vraag stellen bij het Wijkwijzer inlooppunt in uw buurt.

Contact

Wijkteams Enschede

Tel: 053 - 481 79 00
E-mail: info@wijkteamsenschede.nl

  • maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 16.00 uur.

  • Voor noodgevallen is Wijkteams Enschede ook telefonisch bereikbaar van 16.00 - 17.00 uur.
    Buiten kantooruren en in geval van crisis: 0800-2000 (via Veilig Thuis Twente)