Scroll naar boven

Voor mannen

De cursus ‘opkomen voor jezelf!’ voor mannen is bedoeld voor volwassen mannen die conflicten uit de weg gaan, onzeker zijn, een negatief zelfbeeld hebben, moeilijk grenzen stellen en emoties niet (goed) herkennen.

Doel en thema’s

Het doel van de cursus is dat u leert opkomen voor u zelf en uw eigen identiteit versterkt. We behandelen thema’s als het leren herkennen en uiten van emoties, vergroten van zelfvertrouwen, leren communiceren en het aangeven van grenzen.

Duur en plaats

De cursus bestaat uit 12 bijeenkomsten in de avonduren. De bijeenkomsten vinden plaats aan de Laarressingel 61 te Enschede.

Groepsgrootte en begeleiders

De cursusgroep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers.De groep wordt begeleid door twee (mannelijke) wijkcoaches van Wijkteams Enschede.

Kosten en aanmelden

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar trainingen@wijkteamsenschede.nl of door te bellen naar 053-4817900.

Zoekt u ondersteuning in uw wijk?

Heeft u een vraag of zoekt u ondersteuning in uw wijk? Er zijn veel activiteiten en voorzieningen In Enschede die u kunnen helpen. Deze kunt u vinden in de digitale Wijkwijzer. Ook kunt u uw vraag stellen bij het Wijkwijzer inlooppunt in uw buurt.

Contact

Wijkteams Enschede

Tel: 053 - 481 79 00
E-mail: info@wijkteamsenschede.nl

  • maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 16.00 uur.

  • Voor noodgevallen is Wijkteams Enschede ook telefonisch bereikbaar van 16.00 - 17.00 uur.
    Buiten kantooruren en in geval van crisis: 0800-2000 (via Veilig Thuis Twente)