Scroll naar boven

Assertiviteitstraining

Deze training is bedoeld voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar die stress ervaren, niet goed ‘nee’ kunnen zeggen, conflicten uit de weg gaan, snel onzeker zijn en hiermee aan de slag willen in een training.

Doel en onderwerpen
Het doel van de training is dat u beter leert opkomen voor jezelf. We behandelen onderwerpen als het verbeteren van communicatie, leven in het hier-en-nu, omgaan met spanning en stress, leren ‘nee’ zeggen, grenzen aangeven en het omgaan met kritiek en complimenten.

Duur en plaats
De training bestaat uit 10 bijeenkomsten van 2,5 uur en een follow-up bijeenkomst. De bijeenkomsten vinden plaats aan de Laaressingel 61 te Enschede.

Groepsgrootte en begeleiders
De trainingsgroep bestaat uit minimaal 7 en maximaal 10 deelnemers. De training wordt begeleid door twee trainers / wijkcoaches van Wijkteams Enschede. 

Kosten en aanmelden

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar trainingen@wijkteamsenschede.nl of door te bellen naar 053-4817900. 

Zoekt u ondersteuning in uw wijk?

Heeft u een vraag of zoekt u ondersteuning in uw wijk? Er zijn veel activiteiten en voorzieningen In Enschede die u kunnen helpen. Deze kunt u vinden in de digitale Wijkwijzer. Ook kunt u uw vraag stellen bij het Wijkwijzer inlooppunt in uw buurt.

Contact

Wijkteams Enschede

Tel: 053 - 481 79 00
E-mail: info@wijkteamsenschede.nl

  • maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 16.00 uur.

  • Voor noodgevallen is Wijkteams Enschede ook telefonisch bereikbaar van 16.00 - 17.00 uur.
    Buiten kantooruren en in geval van crisis: 0800-2000 (via Veilig Thuis Twente)