Scroll naar boven
Training 'Opkomen voor jezelf' (voor volwassenen)
Veelgestelde vragen Stel (anoniem) uw vraag online Noodnummer bij crisis Vind uw wijkteam

Vragen over ...

Bekijk hier alle thema's

Training 'Opkomen voor jezelf' (voor volwassenen)

Start dinsdagavond 15 mei 2018

Voor wie

Deze training is bedoeld voor volwassenen (18+) die stress ervaren, niet goed ‘nee’ kunnen zeggen, conflicten uit de weg gaan, snel onzeker zijn en hiermee aan de slag willen in een training.

Doel en onderwerpen

Het doel van de training is dat je beter leert opkomen voor jezelf. We behandelen onderwerpen als het verbeteren van communicatie, leven in het hier-en-nu, omgaan met spanning en stress, leren ‘nee’ zeggen, grenzen aangeven en het omgaan met kritiek en complimenten.

Duur en plaats

De training bestaat uit 10 bijeenkomsten van 2,5 uur en een terugkombijeenkomst. De training vindt plaats aan de Laaressingel 61 te Enschede. De bijeenkomsten zijn op dinsdagavond van 19.00 tot 21.30 uur.

Groepsgrootte en begeleiders

De trainingsgroep bestaat uit maximaal 10 deelnemers. De training wordt begeleid door twee trainers van Wijkteams Enschede.

Kosten en aanmelden

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar trainingen@wijkteamsenschede.nl of door te bellen naar 053-4817900. Na aanmelding volgt een gesprek om te kijken of de training passend is. 

Zoekt u ondersteuning in uw wijk?

Heeft u een vraag of zoekt u ondersteuning in uw wijk? Er zijn veel activiteiten en voorzieningen In Enschede die u kunnen helpen. Deze kunt u vinden in de digitale Wijkwijzer. Ook kunt u uw vraag stellen bij het Wijkwijzer inlooppunt in uw buurt.

Contact

Wijkteams Enschede

Tel: 053 - 481 79 00
E-mail: info@wijkteamsenschede.nl

  • maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 16.00 uur.

  • Voor noodgevallen is Wijkteams Enschede ook telefonisch bereikbaar van 16.00 - 17.00 uur.
    Buiten kantooruren en in geval van crisis: 0800-2000 (via Veilig Thuis Twente)