Scroll naar boven
Automatische incasso Regiotaxi Brookhuis
Veelgestelde vragen Noodnummer bij crisis Vind uw wijkteam

Vragen over ...

Bekijk hier alle thema's

Automatische incasso Regiotaxi Brookhuis

Retourtermijn machtiging is verlengd.

Gebruikers van de Regiotaxi Brookhuis hebben de afgelopen dagen een brief ontvangen met het verzoek om een machtigingsformulier in te vullen voor 1 december. De brief van Brookhuis is ongeveer twee weken geleden opgesteld met daarin de datum van 1 december 2017 als moment waarop de automatische incasso ondertekend en teruggestuurd moet zijn. De brief zou diezelfde week nog verstuurd worden, maar is vertraagd waardoor de brief in Enschede helaas deels op zaterdag 25 november en een deel pas dinsdag 28 november bezorgd is.

Wij vinden het heel vervelend dat gebruikers van de Regiotaxi door deze brief bezorgd zijn. Dat is onnodig. Samen met Brookhuis is afgesproken dat de retourtermijn voor het terugsturen van de ingevulde machtiging wordt verlengd tot 1 januari en dat reizigers in de maand december gewoon gebruik kunnen maken van de Regiotaxi.

Wethouder Jurgen van Houdt: “We betreuren de gang van zaken, maar zijn blij dat de pashouders gewoon gebruik kunnen blijven maken van de Regiotaxi."

Kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag of zoekt u ondersteuning in uw wijk? Er zijn veel activiteiten en voorzieningen In Enschede die u kunnen helpen. Deze kunt u vinden in de digitale Wijkwijzer. Ook kunt u uw vraag stellen bij het Wijkwijzer inlooppunt in uw buurt. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met de wijkteams.

Contact

Wijkteams Enschede

Tel: 053 - 481 79 00
E-mail: info@wijkteamsenschede.nl

  • maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 17.00 uur
  • Crisislijn: 0800 - 2000 (buiten kantooruren)